PALVELUTjasenkortti.jpg

Edunvalvonta:

Edunvalvonta-asioissa ota ensin yhteyttä oman koulusi yhteysopettajaan (löytyy yhteystiedoista). Voit myös ottaa yhteyttä OAJ Joensuun puheenjohtajaan Tanja Ratilaiseen, luottamusmieheen tai pääluottamusmieheen.

Jäsenasioissa ota yhteyttä Teija Hirvonen-Hukkaan, mutta nopeammin saat tietosi päivitettyä Oaj:n nettisivujen kautta. Voit luoda tunnukset verkkopankkitunnusten avulla, jos sinulla ei niitä vielä ole.

Virkistys ja kuntoilu:

Yhdistys järjestää jäsenistölleen erilaisia virkistystapahtumia, joista tunnetuin on jokasyksyinen "kynttilän sytyttäjäiset", joka on vain Joensuulaisten opettajien tapahtuma. Keväisin alueyhdistys järjestää kaikkien Pohjois-Karjalan opettajien yhteiset "laitumelle laskiaiset". Lisäksi järjestämme useita kulttuuri- ja liikuntatapahtumia jotka vaihtelevat vuosittain. Lisätietoja tapahtumista koulun yhteysopettajalta ja tapahtumakalenterista.

(Alennuksia liikuntapaikkoihin saa myös "Kapauksen kortilla", jonka saavat Joensuun kaupungin palveluksessa olevat henkilöt)


Timanttiset-kultasepänliikkeestä saa 20% alennusta ostoksista todistamalla OAJ Joensuun jäsenyyden jäsenkortilla.

Aluetoimiston käyttö: yhdistyksen jäsenistö voi varata käyttöönsä alueyhdistyksen toimistoa. Yhteydenotot tässä asiassa aluetoimiston sihteeriin, Leena Sinkkoon, puh. 013 748 768.


Muuta:

Kahvikuppeja juhliin: OAJ Joensuu lainaa jäsenilleen valkoisia kahvikuppeja juhliin. Kupit on pakattu puulaatikoihin (4x25 kpl).

Toimistolta voi ostaa adresseja: 10 €/kpl

Koulutus- ja matkustusohjeet, tutustu näihin mikäli osallistut yhdistyksen järjestämiiin tapahtumiin.